Selectie-assessments

Duidelijkheid en zekerheid

Een selectiebeslissing is een investeringsbeslissing. Daarom is het nodig om zekerheid te verwerven en mogelijke risico’s helder in beeld te krijgen. Een assessment bij H&G geeft u de zekerheid dat u niet verrast wordt. Wij nemen niet alleen het assessment af maar ondersteunen u in het selectieproces. Door vooraf tijdens de intake met u mee te denken over welke kwaliteiten nu en in de toekomst het meest van belang zijn. In onze rapportages verhelderen wij de match tussen mens en functie. Die helderheid wordt vooral geboden door onze overzichtelijke en unieke competentiematrix. Wij rapporteren in begrijpelijke taal en zonder overbodig jargon.

Ontwikkelpotentieel

Wij verschaffen in onze rapportages ook duidelijkheid over het aanwezige ontwikkelpotentieel en hoe dat te benutten is. En welke investering daarvoor nodig is. Zo kunt u vóór een aanname beslissen of die investering verantwoord is. Wij helpen u bij het afwegen van de bevindingen in het (kosteloos) nagesprek en wij spelen in op uw vragen. 

Professioneel met een persoonlijke touch

Een H&G assessment is altijd maatwerk. Onze assessments zijn gestoeld op een gedegen en objectieve methode. Wij werken met door COTAN-gevalideerde testen en vragenlijsten. Daarnaast werken wij altijd met een team van assessoren. Voor een diepgaand en volledig inzicht in het potentieel van uw kandidaat. Wij spelen ook in op wat deelnemers zelf nodig hebben om hun talenten optimaal te kunnen laten zien. Assessment deelnemers worden door onze testassistente opgevangen en mogen rekenen op persoonlijke ondersteuning. Wij bieden tevens goede faciliteiten, zoals een eigen kantoor en computer. Lees hier hoe een assessment dag er bij H&G uitziet. Na de onderzoeksdag ontvangt u binnen een paar werkdagen de rapportage. Wij kunnen bij spoed direct aansluitend op  de onderzoeksdag telefonisch adviseren.

Zie ook: 

Ontwikkelassessments

Carrière

Opdrachtgevers